A BFL működési rendje a veszélyhelyzet után

2020. július 21.

Kutatótermünk és ügyfélszolgálatunk a megszokott nyitvatartásban, de előzetes bejelentkezés alapján indította szolgáltatásait. Közösségi tereink, kiállításaink, valamint az első emeleti étkező szabadon látogatható. 

A kutatótermi bejelentkezéshez szükséges online hely-és időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: Időpontfoglalás - Kutató. Ez a link kizárólag időpontfoglalásra szolgál. A beiratkozás és a kérésleadás változatlanul az Elektronikus Levéltári Portálon keresztül vagy személyesen lehetséges.

A veszélyhelyzet miatti hosszú zárvatartás következtében megnövekedett kutatói igények kiszolgálása többletmunkát igényel. Ezért az Építési Ügyosztályok Tervtára anyagára 2020. július 8. és augusztus 31. között maximum 3 kérést (3 helyrajzi szám) lehet leadni. Amennyiben a kikért anyag nagyobb  terjedelmű, az előkészítési idő 3 napról 8 napra nő, amiről minden esetben tájékoztatjuk érintett kutatóinkat.

A Kutatóterem és az Ügyfélszolgálat nyitvatartását bővítettük, csupán  augusztus 14-23. közötti időszakban tartunk zárva.

Az ügyfélszolgálati bejelentkezéshez szükséges online hely-és időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: Időpontfoglalás - Ügyfél

Felhívjuk Kutatóink és Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a hatályban lévő egészségügyi óvintézkedések miatt a kutatóteremben és az ügyfélszolgálaton, valamint a pénztárban és a liftben, illetve az I. emeleti kiállító teremben a maszk használata kötelező, kesztyű használata ajánlatos!

A veszélyhelyzet feloldása után is több egészségügyi óvintézkedés hatályban maradt, látogatóinktól tisztelettel kérjük ezek betartását.